Enti i Statistikave: Me sukses u realizua regjistrimi i të pastrehëve

Enti Shtetëror i Statistikave ka njoftuar, se me sukses është realizuar regjistrimi i të pastrehëve në qendrat e strehimit në Vizbeg, Çiçino dhe Ranka Millanoviq.

“Procesi i regjistrimit të personave të pastrehë në tri qendrat e pranimi, Vizbeg, Çiçino dhe Ranka Millanoviq ka përfunduar me sukses”, njoftojnë nga Enti./TV21