E keni parë çdo herë elegante, por ç’është tani ky stil nga Vjollca?

Ka një karrierë të gjatë e të suksesshme në skenën muzikore, ajo cilësohet si këngëtarja më e ëmbël në estradë.

Me siguri ua mori mendja që e kemi fjalën për të bukurën dhe ëmblën Vjollca Haxhiun, këngëtaren e shumë hiteve e bashkëpunimeve.

Vjollca po ashtu çdo herë është komentuar për stilin e saj elegant e të veçantë, duke zbatur me përpikmëri kornizat e veshjes, e duke mos e tepruar me zbulimin apo ekspozimin e pjesëve të trupit.

Por, në një imazh të fundit nga Vjollca këngëtarja ka befasuar me stilin e saj nga përditshmëria.

Nuk është që duket keq, por meqë nuk jemi mësuar ta shohim të tillë për atë edhe mori vëmendje.

Po juve, iu pëlqeu?/Kosovarja/.