Dy kushtet e Thaçit për LSDM-në (Video)

PDSH vendos dy kushte per koalicion me LSDM.
Keshtu kryetari i kesaj partie Menduh Thaci tha se lidhur me zerat e fundit se do te bejme koalicion me LSDM jane dy kushte qe aty te mos jete BDI-ja dhe kryetari i PDSH-se te jete nje zv kryeminister qe te kete te drejte nenshkrimi si kryeministri.