Dorëhiqet ministrja e Transporteve pas dhunës në Capitol Hill

“Vendi ynë përjetoi një ngjarje traumatike, plotësisht të shmangshme, që më shqetësoi aq shumë sa nuk mund ta injoroj atë”, e justifikoi largimin e saj ajo, raporton ATSh.

Chao, bashkëshortja e kreut të senatorëvë republikanë, Mitch McConnell, është anëtarja e parë e kabinetit të Trump që jep dorëheqjen pas dhunës dhe trazirave në ndërtesën e Kongresit amerikan dje.