Dhurohen aparate respiratore për repartet infektive në vend

Në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile sot do të dhurohet donacion i respiratorëve jo-invaziv dedikuar për repartet infektive në spitalet në vend.
Në dhënien e donacionit do të marrin pjesë kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski, zëvendëskryeministri Qeverisë, i ngarkuar për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.