Dëmtohet vetura e deputetes Aleksandrova

Është dëmtuar vetura e deputetes Emilija Aleksandrova, e cila ka qenë e parkuar në afërsi të Kuvendit.

Informatën për TV21 e konfirmoi deputetja, e cila rastin e ka paraqitur në MPB dhe është realizuar ekspertizë në vendin e ngjarjes.

Aleksandrova thotë se nuk e di se kush dhe pse ia ka dëmtuar automobilin./TV21/