Debati degradon në dhunë, motrat Kardashian përleshen në mes të emisionit

Në njoftimin se “Keeping Up With Kardashians”, do të transferohet në natën e së enjtes për Sezonin 18, inserti prezantoi një vështrim të shkurtër të disa prej dramave të sezonit të ri.

Kimi dhe Koutney shihen duke debatuar për diçka dhe papritur kjo e fundit e godet Kimin.

Kourtney Kardashiani hedh diçka te motra e saj, ndërsa shikuesit dëgjojnë Kourtneyn duke bërtitur, “Ti nuk ke çfarë të thuash!”.