Boki 13: Jam kërcënuar me jetë!

Në seancën e sotme për çështjen “Reket”, i pandehuri Bojan Jovanovski deklaroi se ai kishte marrë kërcënime për jetën dhe sqaroi se ai gjithashtu kishte njoftuar prokurorinë për këtë. Ai shtoi se ndjehej si i burgosur politik.

E njoftova gjykatën se ndjehem si i burgosur politik sepse partitë politike po bëjnë betejat e tyre me rastin tim. Si një person i sëmurë që është në paraburgim, unë do të përdor të gjitha mjetet juridike për të marrë masat e duhura për të përgatitur mbrojtjen time. Unë nuk jam duke përjashtuar as grevën e urisë. Duke pasur parasysh shëndetin tim, kjo procedurë mund të ketë pasoja fatale. Sot u dërgova letra ambasadave të SH.B.A.-së, Francës dhe Francës, si dhe Komitetit të Helsinkit, në shkelje të të drejtave dhe lirive themelore të njeriut, tha Jovanovski.