Blero shpërndan një foto të ëmbël të Tarës me gjyshin e saj

Blero është duke jetuar larg vajzës së tij, Tarës, dhe për shkak të pandemsë janë vështirësuar edhe më shumë grumbullimet familjare.

Këngëtari po shuan mallin me postime në Instagram, ai së fundmi ka publikuar një foto të Tarës dhe babait të tij, dhe ngjashmëria e tyre nuk do koment.

Përndryshe, Blero është duke punuar në projekte të reja muzikore dhe shumë shpejt pritet ta publikojë këngën ‘Lambo’.