Blerim Bexheti zgjidhet shef shtabi në Saraj (FOTO)

Kryesia e degës së Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Saraj mbajti mbledhjen e radhës me rendin e ditës, zgjedhja e shefit te shtabit dhe përpilimi i listës me kandidatët e mundshëm për deputetë për zgjedhjet e 12 Prillit.

Shef shtabi u zgjodh Blerim Bexheti. Ai në fjalimin e tij tha se BDI Saraj në zgjedhjet e 12 prillit do të marrë 10 mijë vota.

Lista për deputet i është dërguar liderit të partisë.