Big Basta zgjedh fjalët e ëmbla për ta uruar Vesën për ditëlindje

Vesa Luma sot hynë në një moshë të re, këngëtarja ka mbushur 34 vite jetë, dhe në mesin e shumë urimeve padyshim më speciali është ai i bashkëshortit Big Basta.

Këngëtari ka publikuar një fotografi të artistes në profilin e tij në Facebook, dhe zgjedh faljet më të bukura për t’ia uruar ditëlindjen.

ot është ditëlindja e zemrës sime Vesa Luma. Nuk harrohen momentet që kemi kaluar dhe po kalojmë bashkë, ato premtimet e bukura në netët e gjata nën dritën e hënës që pasqyronte në fytyrën tënde”.

“U dashurova me ty që në momentin e parë dhe çdo ditë e më shumë më shtohet dashuria. Të falënderoj për gjithçka që je dhe për që je kaq perfekte, një nënë e shkëlqyer, grua dhe shoqe e pazëvendësueshme! T’i uroj t’i gëzosh edhe 1000 ditëlindje të tjera me emër dhe 100 tjera me jetë. Të dua”, shkruan Big Basta.