Beren Gokyildiz, aktorja 10 vjeçare me 1 milion ndjekës në Instagram

Beren Gokyildiz është vetëm 10 vjeç, mirëpo ka arritur që të bëhet një ndër fëmijët më të njohur në kinematografinë turke.

Ajo ka llogari në Instagram dhe ndiqet nga një numër tejet i madh i njerëzve, plot 1 milion.

Beren i ka falënderuar ata nëpërmjet një videoje të postuar.

Fama e saj ka kaluar Turqinë dhe tashmë ajo njihet në të gjithë shtetet ku janë transmetuar serialet në të cilat ka marrë pjesë.“Nënë” dhe “Bija ime”, janë dy seriale shumë të suksesshëm të Berenit të cilat janë transmetuar edhe në Shqipëri.