Bela: Opozita shqiptare mund të fitojë falë Artan Grubit

 

Opozita në Maqedoni shumë kollaj e ka me fitu.

Mjafton të reklamon videot e Artan Grubit dhe të sheh se edhe struktura e BDI-së do ta voton opozitën.

Argument e keni deklaratën e tjj në zgjedhjet e fundit parlamentare (2016) kur tha se BDI do të fiton 200 mijë vota, ndërsa ajo përfundoi me 80 mijë.

Go go Artan
UÇK UÇK