Bekteshi: Pakot ekonomike kapin vlerën e 550 milion eurove

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në konferencën e sotme për shtyp tha se qeveria ka miratuar pakot për rimëkëmbjen e ekonomisë pas krizës së shkaktuara nga Covid-19 që kapin shifrën e 550 milion eurove.

“Vlera totale e masave nga pakoja e parë dhe pakoja e dytë arrin shumën prej 200 deri në 250 milion euro ose diku mbi 2% të Prodhimit Bruto Vendor(PBV), duke e shtuar pakon e tretë që tashmë e kemi miratuar, shuma arrin 550 milion eurove ose 5 deri në 5.5% të PBV-së”, pohoi Bekteshi.