Bajrami: Shërbimi sekret i ka bë bashkë marksistat, ateistat e fundamentalistat kundër Alternativës

Shërbimi sekret i ka bë bashkë marksistat e komunistat, ateistat me fundamentalistat, kundër Zekës e Alternativës dhe prap rezultati i propagandës tyre të pistë është i barabartë me zerro. Ne e kemi pritur dhe jemi pregatitur për këtë propagandë hakmarrëse, mjerane e flliqane prej kur e kemi vendosur parimin 40 për qind të buxhetit për shqiptarët. E kemi pritur se shërbimi do të na hakmerret duke na sulmuar me veglat e tyre që herë shiten patriota, e herë shesin multi-kulti, por po e përsëris edhe njëherë-ne jemi përgatitur për këtë anti propagandë dhe ideologët e saj në fund do të dalin të dështuar. (Mesud Bajrami)