Astrologu i princeshës Diana paralajmëron për Meghan

Ajo beson se të gjitha gjërat e rëndësishme në familjen mbretërore ndodhin në kohën e eklipsit. Kështu ngjarje të tilla si dasma e Princeshës Diana dhe Princit Charles, lindja e Princit William dhe Dukeshës Kate dhe vdekja e Princeshës Diana ndodhën shumë afër eklipsit. Debbie gjithashtu tha që nga kohërat e lashta, eklipsi është shoqëruar me ngjarje të rëndësishme, transmeton KosovaPress.

“Për këtë arsye, ndërsa shikoja yjet mbretërore për 2020, në dhjetor 2019, unë kam qenë në gjendje të thërras valët e tensionit të lartë që shkaktuan largimin e Meghan dhe Harry nga familja mbretërore. Jo vetëm që kishte një eklips më 10 janar, direkt në hartat e Megan, Harry, Kate dhe William, por edhe dy planetët kryesorë të ndryshimit u çiftëzuan në cepin e martesës së hartës së Meghan, e cila ishte e lidhur direkt me mbretëreshën. Kuptova se diçka e madhe do të ndodhte që do të shqetësonte familjen mbretërore,”thotë Debbie.

“Unë parashikova që ata nuk do të ishin pjesë e familjes mbretërore, por do të ndaheshin si një çift i vetëm, i fuqishëm, por që negociatat do të ishin të vështira. Dhe doli që Harry dhe Megan nuk kishin dëshirë të ishin fisnikë me detyrime të zvogëluara, por përkundrazi ata morën lirinë e tyre, ”shton astrologu.

“Meghan u bë si një bombë për të fluturuar nëpër familjen mbretërore, e cila tani është e detyruar të riorganizohet. Ndërsa Plutoni do të mbetet në vend për pjesën më të madhe të vitit 2020, janë disa ndryshime më të gjera që janë përpara. Është vetëm fillimi … Ka shpresë se Harry dhe Megan do të dalin si një çift i fuqishëm, i pavarur”.

Pjesa tjetër e vitit 2020 është e mbushur me tregues të rëndësishëm kozmikë që tregojnë se Meghan duhet të ndjekë ëndrrat dhe vizionet e saj.

“Ajo sigurisht që është shumë e dukshme, dhe në dhjetor ka një ndjenjë të ndërprerjes së vërtet me të kaluarën, mbase pritet ardhja e një foshnje në jetë, e ndjekur nga lehtësimi përfundimtar dhe pushimi nga një periudhë e ngjeshur ndryshimi,” përfundon Debbie Frank.