“Asnjëherë e Veriut, vetëm Maqedoni”, brohoriteshte derisa Qeveria mbante seancë në Kumanovë

Ndërsa qeveria mbajti seancën e saj të 171 në Kumanovë, jashtë ndërtesës, anëtarët e Komitetit Komunal të VMRO-DPMNE kanë protestuar jashtë ndërtesës, përcjell FLAKA.
Ata konsiderojnë se qeveria nuk i kushtoi vëmendje Kumanovës.
Ata brohorisnin “Asnjëherë e Veriut, vetëm Maqedoni”, duke aluduar për ndryshimin e emrit të shtetit që e bëri kjo qeverie.
Ndryshe, ministrat vizituan Kumanovën dhe rrethinat e saj sot, duke prezantuar masat, projektet e qeverisë dhe synuan të dëgjojnë zërin e qytetarëve