Arrestohen dy persona në Aeroportin e Shkupit me test PCR të falsifikuar

Në Aeroportin Ndërkombëtar-Shkup” dje në rreth 04:03 minuta për shkak të paraqitjes së PCR testeve negative të falsifikuara, privohen nga liria V.B. (37) dhe D.H. (12), që të dy nga Britania e Madhe.

MPB-ja sot informoi se ata u janë dorëzuar inspektorëve nga Reparti për krim ndërkufitar, migrime, të huaj dhe riatdhesim SHkup për procedure të mëtejshme.