Arilena shijon natyrën në ditë pandemie

Pavarësisht se ajo ende mund të paraqitet në Eurosong, mbajtja e të cilit është shtyrë, kjo ka bërë që këngëtarja të jetë e vetizoluar në shtëpinë e saj.

Krijuesja e hitit “Shaj”, këngë që ia soli fitoren në Festivalin e Këngës në Radio Televizionin Shqiptar (RTSH).

Arilena madje e kishte përpunuar këtë këngë edhe në gjuhën angleze dhe pritet që ta këndojë në këtë version, momentin kur të vendoset të mbahet edicioni i radhës i festivalit më të madh të këngës në Europë.