Andrra Destani me mallë për ta vizituar këtë vend

E njohur si bashëshortja e këngëtarit shqiptar Sinan Hoxha. Andrra Destani është një emër që shumë shpejt u adaptua me jetën mediatike, pavarësisht se një kohë rrinte shumë larg mediave.

Por, martesa me Siananin ishte ajo që e afirmoi dhe e bëri të njohur për një public të gjerë.

Po, ashtu Andrra Destani komentohet shpesh si një ndër femrat më të bukura shqiptare.

Tek sa dje ka hapur një pyetësor në instagram, pyetjet që iu adresuan ishin të shumta, një ndër to ishte ajo se cilin vend të veccantë ka dëshirë ta vizitojnë.

Andrra është përgjigjur me një fotografi të Mekës, duke lënë të kuptohet se kjo është dëshira për destinacionit të radhës.

Mbase për të kryer haxh atje, nuk i dihet.