Alispahiç për ngjarjet e sotme: Deri kur kështu?

Pas ngjarjeve të sotme, se a do të paraqitet ose jo vrasësi i Almir Aliut në burg, Boban Iliçi ka reaguar avokati i familjarëve të Almirit, Asmir Alispahiç.

Ai duke shpërndarë informacionin se edhe Boban Iliçi duhet të paraqitet në burg, ka pyetur:

“Deri kur kështu? Çfarë nëse nuk do të reagonte publiku?”, transmeton TV21.

Anulohet vendimi, babai i Almirit duhet të paraqitet në burg

Anulohet vendimi, sërish Boban Iliçi duhet të paraqitet në burg

Kjo deklaratë e tij vjen pasi në fillim u tha se Boban Iliçit i ishte shtyrë mbajtja e dënimit për 3 muaj, ndërkaq e njëjta nuk ndodhi edhe me familjarët e Almir Aliut për të cilët u refuzua ankesa dhe u tha se do të duhet të paraqiten me burg.

Por, pas gjithë kësaj u tha se edhe Iliçi duhet të paraqitet në burg, pasi Prokuroria është ankuar ndaj vendimit paraprak të Gjykatës Themelore të Kumanovës./TV21