Ahmeti: Jusufi, Bardhoshi e Kadriu u vranë pabesisht

Jusufi, Bardhoshi e Kadriu u vranë pabesisht 39 vjet më parë, por i dhanë jetë Lëvizjes, i dhanë frymë përpjekjeve për liri dhe për shtet.

Ishte kohë kur çdo vrasje, çdo rënie në rrugën e shenjtë të lirisë na rriste përkushtimin edhe më tepër dhe na shtonte rradhët edhe më shumë si dhe çelikoste idealin.

Nuk na ndalnin sulmet tinzare të njëpasnjëhme dhe ia dolëm sepse ishim në rrugë të drejtë, bashkë!

Lavdi jetës dhe veprës së Jusufit, Kadriut dhe Bardhoshit.