Afrim Muqiqi zbulon shumë për jetën intime

Këngëtari, Afrim Muqiqi ishte i ftuari i radhës në rubrikën e Prive-s, ’60 sekonda’.

Pyetjeve thumbuese dhe pikante ai nuk hezitoi të iu përgjigjet.

Krahas, atyre rreth karrierës Afrim Muqiqi nuk shpëtoi pa një pyetje me spec, por këngëtari pa asnjë kompleks u përgjigj.

“A je i çmendur pas marrëdhënieve”? ishte pyetja që iu parashtrua, ai u përgjigj “Shumë”.

Shikojeni rubrikën nga minuta e 1:11: