Afërdita publikon foto pranë nënës me rastin e ditëlindjes së saj, duken si binjake

Afërdita Dreshaj ka zgjedhur që ta urojë nënën e saj edhe publikisht me rastin e ditëlindjes.

“Gëzuar ditëlindjen, nëna ime e bukur, e fortë dhe shumë e kujdesshme”, ka shkruar ndër të tjera Afërdita.

Modelja dhe këngëtarja e njohur i ka publikuar disa foto pranë më të shtrenjtës së saj dhe në shikim të parë duken si motra e jo nënë e bijë.

Afërdita i ka ngjarë shumë asaj dhe duket se stilin e ka trashëguar nga ajo.