Adriana Matoshi rrëfen momentin më të tmerrshëm në jetën e saj

Adriana Matoshi ka qenë mysafirja e fundit në ‘Kutia e pyetjeve’ ku ka zbuluar shumë të pathëna rreth vetes së saj.

Aktorja shumë e dashur për publikun shqiptar i është përgjigjur disa pyetjeve dhe një nga to ishte ‘Cili është kujtimi yt i tmerrshëm’.

“Kam kujtime të ndryshme të tmerrshme, jam sprovuar shumë në jetë me sëmundje të ndryshme. Kur jam rrëzuar prej kalit, i kam krisur tri unaza të boshtit kurrizor dhe kam qenë katër muaj e palëvizshme, kam marrë frymë vetëm me fyt”, ishte përgjigja e saj.