Adelina Tahiri tregon për planet e zgjerimit të familjes

Këngëtarja e njohur shqiptare, Adelina Tahiri, është treguar sërish e afërt me ndjekësit e saj.

Së fundmi dikush prej tyre e ka pyetur nëse ajo dhe bashkëshorti i saj e kanë në plan ta zgjerojnë familjen.

“Sigurisht që po! Aq kam dashuri për Jonin dua edhe nji”, ishte përgjigja e Adelinës.

Ndërsa dikujt i ka interesuar ta di nëse do ta donte një vajzë apo djalë, këngëtarja ka treguar se vdes për një vajzë.