Adelina preferon që djali i saj t’i rrit flokët sikur vajzat

Adelina Tahiri është këngëtarja më e komentuar për jetën luksoze që bën.

Ajo pas çdo veprimi që bën menjëherë kalon në lajm.

Duke jetuar në luks, Adelina nuk i ndal as veshjet e shtrenjta dhe çdo herë firmato.

Këtë kujdes pa dyshim që e ka edhe për djalin e saj, i cili gjithmonë duket i veçantë.

Por, në fotografinë e fundit marrin vëmendje flokët e tij që këngëtarja ka vendosur të djali I saj t’i ketë flokët me gjatësinë sikur të vajzave.