78 mijë punonjës shëndetësor rikthehen nga pensioni në punë në Nju Jork

Ai tha se një problem me të cilin po përballet shteti aktualisht është se punonjësit e kujdesit shëndetësor po “punojnë shumë” dhe përballen me “stres të jashtëzakonshëm fizik dhe emocional”, raporton CNN.

Guvernatori konfirmoi se shteti po fillon sot një portal për të filluar shpërndarjen e atyre që po paraqiten gati për të kryer detyra shëndetësore dhe “t’i lidhë ata me ndonjë spital”.