45 humbje jete, 1.259 të infektuar me virus dhe 751 të shëruar

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar, se gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë realizuar 4.555 testime për Covid-19, prej të cilëve 1.259 raste kanë rezultuar pozitive.

Në po të njëjtën periudhë, janë regjistruar 45 viktima dhe 751 të shëruar.