250 të vdekur për një ditë nga Koronavirusi në Itali, mbi 2 000 raste të reja

Më shumë se 250 të vdekur dhe mbi 2 000 raste të reja të Koronavirusit në 24 orët e fundit në Itali, lajmin e bëri të ditur Mbrojtja Civile Italiane. Ndërsa numri total i të prekurve është rreth 15 000, ndërsa numri i të shëruarave është 1 439 në total, 181 vetëm sot. Që kur është shfaqur sëmundja deri më sot janë 17,660 rastet e regjistruara me Koronavirus në Itali. Të shtruarit në terapi intensive janë 1 328, ndërsa të shtruar janë 7 426, kurse 6 201 janë në kurim shtëpiak.