24 viktima dhe 1.112 raste të reja me Cov id-19, shërohen 709 pacientë

Në 24 orët e fundit janë kryer 2.553 teste të dyshuara për Cov id-19 dhe prej tyre 1.112 kanë rezultuar pozitivë me korona virus, ose 44 për qind e testeve. Po ashtu në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë edhe 24 pacientë. Ndërsa janë shëruar edhe 709.