18 të vdekur dhe 357 të infektuar me virus

Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit nga 1387 testime të realizuara, 357 persona janë diagnostifikuar me Covid-19.

Shkup-132, Kumanovë-15, Dibër-4, Shtip-11, Prilep-17, Tetovë-14, Strugë-9, Veles-4, Manastir-18, Ohër-24, Kavadarc-18, Gostivar-8, Gjevgjeli- 18, Strumicë-18, Kriva Pallankë-5, Radovish-1, Krushevë-1, Koçan-8, Probishtip-5, Vallandovë-1, Vinic-1, Dellçevë-1, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-8, Resnjë- 8 dhe Negotinë-6.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 689 pacientë të shëruar nga virusi korona, ndërkaq 18 pacientë nuk kanë mundur të fitojnë betejën me virusin korona.