Dhurata Dora dhe Soolking kanë njoftuar fansat se kënga “Zemër” është certifikuar me pllakatën “Platinum”.

Kënga numëron 396 milionë klikime në kanalin YouTube dhe vazhdon të dëgjohet që prej momentit të publikimit.

Natyrisht që këtij suksesi i janë gëzuar më së shumti dy autorët e këngës, Dhurata dhe Soolking.