12 viktima, 520 të infektuar me korona virusin dhe 372 të shëruar

Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit nga 3023 testime të realizuara, 520 persona janë diagnostifikuar me virusin korona.

Shkup-231, Kumanovë-22, Dibër-11, Shtip-10, Prilep-9, Tetovë-23, Strugë-9, Veles-20, Manastir-10, Ohër-22, Kavadarc-28, Gostivar-25, Gjevgjeli- 8, Strumicë-20, Kriva Pallankë-12, Radovish-6, Krushevë-2, Koçan-7, Probishtip-5, Makedonski Brod-2, Pehçevë-4, Berovë-4, Vallandovë-2, Vinic-2, Dellçevë- 7, Kratovë-2, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-11, Resnjë-1 dhe Negotinë-3.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 372 pacientë të shëruar, ndërkaq 12 pacientë e kanë humbur betejën me korona virusin.