1 janari, ditë jopune për të gjithë qytetarët

Konform Ligjit për festat, 1 janari 2020 (e mërkurë), Viti i Ri, është ditë jopune për të gjithë qytetarët, ka bërë të ditur Ministria për Punë dhe Politikë Sociale (MPPS).

Nga Ministria të gjithë qytetarëve ua urojnë Vitin e Ri.