​Tirana ‘vishet’ me ngjyrat e flamurit të Kosovës

Kryetari bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ka publikuar disa fotografi, si dhe ka uruar Kosovën për përvjetorin e 12-të të Pavarësisë.

“Kosova 12 vjet shtet – kartolinë me dashuri nga bashkia e Tiranës”, shprehet Veliaj.