VMRO-DPMNE-ja kërkon të bëhet test i drogës dhe alkoolit në Kuvend!

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Igor Janushev ka propozuar që të bëhet test i drogës dhe alkoolit në Kuvend, pasi siç tha, që të dihet saktë produktiviteti i secilit, transmeton TV21.

“Nëse ka dyshime se ndokush nga deputetët përdor drogë, lirisht mbylleni derën dhe ftojeni gjithë qeverinë, por sillni edhe lenta, dhe të bëjmë test edhe për drogë, edhe për alkool. Nuk do të dalim derisa nuk i marrim rezultatet”, tha Janushev.