Vandalizëm në parkun e Xhamisë së Larme, vidhet çeshmja dhe korpat hudhen në lum

Udhëheqësi i sektorit të higjienës komunale në NPK-Tetova, Samet Bislimi përmes një postimi në profilin e tij në Fb ka denoncuar një akt vandal që ka ndodhur gjatë natës së mbrëmshme në parkun e xhamisë së Larme në Tetovë.

Gjatë natës së mbrëmshme persona të pandërgjegjshëm kanë vjedhur çeshmën e parkut te xhamia e larme ndërsa shportat për mbeturina ikanë hedhur në lum!