Sulmohen policët në Tetovë me sëpatë dhe me drunj

Policia të shtunën pasdite ka arrestuar Zh.M. dhe V.M. (68) nga fshati Radiovc i Tetovës, për shkak se kanë nënçmuat dhe ofenduar policët. Ata madje kanë sulmuar policinë me sëpatë dhe me drunj gjatë kryerjes së detyrës zyrtare. Policia i ka arrestuar dhe pas dokumentimit të rastit, do të ngrejë padi adekuate ndaj tyre.