Stalini ka thënë

Arbër Çeliku
Përderisa eksponentët e partive shqiptare në pushtet në RMV, të cilët në vazhdimësi po përfitojnë nga kontributi intelektual, i shoqërisë civile dhe aktivistëve të palodhur të mërgatës shqiptare, bëjnë mirë që kësaj radhe, në vigjilje të regjistrimit historik për ne, të hapin sytë dhe të monitorojnë me kujdes procesin, ngaqë, siç ka thënë Stalini: “Njerëzit që japin votën e tyre, nuk vendosin asgjë. Ata që bëjnë numërimin, vendosin gjithçka”…
Dhe, këtë ata e dinë më së miri…