S’ka drejtësi për shqiptarët në Maqedoni

Sopoti, Monstra, Alfa, Rasti i Kumanovës, 27 Prilli, Almiri i Vogël, Gra të Divorcuara Pa Dijeninë e tyre, Vjedhje Votash, Diktaturë, Kërcënime, Ndjekje, Shpifje, Vrasje, Dhunë fizike e psikike, ky është fati i shqiptarëve në këtë shtet të padrejtë që quhet Maqedoni dhe jo “challenge për rastin Monstra” por DUHET ME PROTESTU I MADH E I VOGËL PËR DREJTËSI!

TË GJITHA RASTE TË MONTUARA me dënime me shekuj dhe jo të argumentuara për opinionin.
Ajo që u mungon shqiptarëve është një organizim mbarshqiptarë me avokatët më me ndikim në botë që të zgjidhen rastet me ekspertiza ndërkombëtare!
Lotët e nënave, baballarëve, grave, fëmijëve nuk u ndalën dhe kjo është tragjedi me paramendim për popullin shqiptar i cili është autokton dhe një trajtim të tillë nuk e meriton!
Boll më padrejtësi sepse edhe ne jemi qytetarë, taksapagues, veprimtarë të këtij vendi të mallkuar dhe të zi!
Dr. Gjyla Çeliku