Sela: Jam i gatshëm të përballem vetë me krejt ministrat e BDI-së në cilin TV të duan!

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët këtë të dielë po qëndron në republikën Nordrhein-Westfahlen të Gjermanisë ku ka shpalosur programin parazgjedhor të koalicionit ASH-Alternativa.Ai u shpreh që partia tij dhe koalicioni i përpashkët kan mekanizma për parandalimin e valës së shpërnguljeve që kanë kapluar Maqedonië e Veriut kohëve të fundit. Synimi kryesor i platformës sonë është investimi kapital dhe thithjes së investimeve të huaja që edhe mërgimtarët të ndjehen sa më të sigirtë në invesimet e tyre në vendlindje. Kjo është pika kryesore që do të ndihmoj në hapjen e vendeve të reja të punës.Poashtu në takimin që pati Mërgimtarët në Mönchengladbach të Gjermanisë kryetari i ASH-se z.Ziadin Sela foli edhe për ofertën e fundit për një duel televiziv mes tij dhe kryetarit të BDI-së z.Ali Ahmeti. Ndër tjerash theksoi që mospranimi i një dueli të tillë nga ana e Ali Ahmetit është një përbuzje e votuesve të tij dhe konkretisht të gjithë shqiptarëve në përgjithësi.Mirë, nëse Ali Ahmeti nuk pranon të jetë pjesë e debatit televziv atëher nga këtu po ja lehtësojë punën, le ti fton të gjithë ministrat e tij që të dalin bë duel me mua, unë do ju ri ballë i vetëm në cilin do televizion që të dojë – tha mes tjerash kryetari i Aleancës për Shqiptarët z.Ziadin Sela./Gurra.mk

Video: