Regjistrohen 412 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (17/18.01.2021) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar gjithsejtë 412 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë kundër përhapjes së koronavirusit. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë për respektim dhe zbatim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë ëpr qëllim ballafaqimin me virus.