Qeveria e re hamendëson për liberalizim, ​Reka: Vizat mund të hiqen në fund të këtij viti

Reka ka theksuar si ministri do të bëjnë gjithçka që është e mundur për çështjet që kërkohen nga BE, edhe pse si ministri nuk kanë shumë çka të bëjnë, pasi janë përmbushur 95 kritere.

“Mbeten të binden dy ose tre shtete që hezitojnë dhe mbetet ofrimi i provave konkrete që gjyqësori jonë do të përmbyll rastet e nivelit të lartë të korrupsionit”, tha ai

Ai në TV21, ka thënë se ditët e para tregojnë se qeveria Kurti ka një përkrahje nga bashkësia ndërkombëtare.