Pritet “luftë” brutale mes Zaevit dhe Kamçevit

Tani do të shihni se çka është përplasje brutale. Do të jetë konflikt mes Zaevizmit të lodhur dhe Kamvçevizmit si stad më i lartë i Gruevizmit.

Në një moment, i tërë pisllëku i gruevizmit u bë pronë personale e Kamçevizmit.
Mundem vetëm të ju them se do të jetë brutale dhe shuuumë e pistë. Do të shihni se si do të jetë epilogu-si kur preni gjalpë me thikë të nxehtë. Vetëm për njerzit e thjeshtë nuk ishte e qartë se pas “dymbëdhjetëshes me qepë” për Mijallkovin, do të pasojë demontim i atij ndërtimit ilegal në stil baroku i quajtur shtet i kapur.

(Fragment nga kolumna e Vasko Eftov)