Momenti kur Rifat Jashari ‘përzen’ direkt Hashim Thaҫin: Mos um hajde mo në shtëpi

Një video e pasluftës është publikuar në rrjetet sociale kur Rifat Jashari pret në shtëpinë e tij, Hashim Thaҫin e Jakup Krasniqin.

Derisa Jakup Krasniqin e përqafon disa herë, Hashim Thaҫit i drejtohet me fjalë jo të mira.

“Mos um hajde mo në shpi, hajt vazhdo”, dëgjohen fjalët e tij.

Ndryshe, Hashim Thaҫi më asnjëherë nuk mirëpritet në Kullën e Jasharëve dhe duket se këtu ka qenë edhe vizita e tij e fundit.