Komuna e Çairit humbi punëtorin më të zellshëm

E pashmangshme është dhimbja dhe keqardhja për humbjen e njërit prej punëtorëve më të zellshëm të institucionit tonë, Komunës së Çairit!
Ne humbëm jo vetëm Esatin, po humbëm një njeri të mirë, një kolegë të devotshëm e një puntorë të denjë e gjithmonë në gjendje për të ndihmuar qytetarët.

Në emrin tim personal dhe administratës së Komunës së Çairit, shprehë ngushëllime deri tek familja dhe të afërmit e Esatit.

Prehu në paqe, e të qoftë dheu i lehtë Esat! (Visar Ganiu)