Kafiteritë dhe qendrat tregtare do të hapen nga ora 10 deri ora 18

Ora policore deri në fund të kësaj jave nuk do të ndryshojë dhe do të mbetet nga 19 deri ora 5 në mengjes, por javën e ardhshme propozohet të zgjatet deri në ora 21. Ky është propozimi i Komisionit për sëmundje ngjitëse, kanë thënë burime për Slloboden Peçat.
Ky Komision propozon që nga e hëna e ardhshme të hapen edhe kafiteritë dhe qendrat tregtare, nga ora 10 deri ora 18, me përjashtim të ditës së diel.