Hoxha: “Sojuzi” ДУИ&VMRO krijoi monstra politike si Gruevski

Shkruan: Arjanit Hoxha

Nuk ja vlen të komentohen deklaratat e eksponentëve të ДУИ-t, sidomos kur flasin ende për parimin e fituesit që vet e shkelën, aq më tepër kur shqiptarët i kanë dhënë edhe 20 deputetë por ata me “sojuzet” e tyre krijuan monstra politike si Nikolla Gruevski që për 8 vite bashkë qeverisje VMRO-DPMNE & ДУИ nëpërkëmbën gjithçka që ka të bën me shqiptarët.
ДУИ shumë mirë e di se ata të cilët ja prishën “sojuzin” me VMRO-DPMNE janë të njejtit që garantojnë koalicionin fitues dhe qeverisës BESA-LSDM.
Mos keni frikë nga të qenurit opozitë pasi që kjo mund t’ju ndihmojë të pastroheni nga krimi dhe korrupsioni që ju ka mbuluar deri në fyt.

#12Prill #GameOverДУИ