Homazhe për Nexhmije Pagarushën në Teatrin Kombëtar

Nderimet për këngëtaren sot janë organizuar nga Ministria e Kulturës.

Këngëtarja e famshme shqiptare ka ndërruar jetë të premten në moshën 86 vjeçare.

Ajo do të varroset në fshatin e saj të lindjes në Pagarushë sipas amanetit të saj dhe ceremonia e varrimit do të jetë familjare.